А. А. Георгиев

Здравей, читателю! Щом се срещаме тук, значи има какво да обменим помежду си.

Книгата „Пътешествието на Мая“ е моят дебют. Написването ѝ ми отне четири години – от идеята до публикуването. В началото не ми бе достатъчно ясно какво ще се случи и докъде ще стигна, но се радвам, че накрая, след всички трудности и препятствия и с помощта на изключителни хора,  мога да представя завършена творба. В процеса на писане имаше и моменти на вдъхновение, и периоди на нежелание, но намерението ми да споделя историята, както и да разбера как тя завършва, доведе работата ми до своя край.

Начинанието да пиша започна когато осъзнах, че от ранна възраст нашите разбирания определят успеха и състоянието ни в посоката, която взема собственият ни живот. Затова и книгата разказва как човек може чрез своите избори във всеки един момент да се пребори със страховете си от миналото и да надскочи ограничения, пречещи му за едно по-добро бъдеще.

Харесвам източна философия, бойни изкуства, музика, книги, пътешествия и изобщо неща, които спомагат за моето цялостно развитие – здравето ми, отношенията с другите и работата ми. С този роман споделям идеи, които са дали положително отражение върху мен, и ще се радвам, ако и за теб се окажат полезни. Благодаря за вниманието и се надявам “Пътешествието на Мая” да ти хареса!

П.С. Ако желаеш да споделиш интересна идея, любопитно хрумване или имаш въпрос, винаги можеш да ми пишеш.