Приказна книжка за оцветяване

draw book with pencils

Вълнуващо цветно приключение те очаква с приказната книжка за оцветяване “Пътешествието на Мая“!

Героите от фентъзи романа оживяват в 30 чернобели страници, готови да бъдат запълнени от твоите пъстри моливи!

Пазителката на Вселената Елеонор заедно с малката смела Мая ще те поведат в това пътешествие. Ще срещнеш и тъмната магьосница Краела и нейния син Черен Плам, които са скроили мрачни планове. Могъщият дракон Небесен Вятър и Майстора ще те почерпят чаша горещ планински чай и ще ти покажат изкуството на Естественото. Опърничавата фея Дрън ще те научи как да използваш безмерна сила и да отстояваш своите решения. А една банда глупави гоблини и таласъми те приканят закачливо да се потопиш в техния свят чрез магическо хоро, идваш ли?

preview of draw book pages

Ако поръчаш комплект фентъзи роман + книжка за оцветяване, ще получиш вълшебно намаление!

Приготвили сме ти два варианта за книжка за оцветяване: голям А4 формат и малък А5 формат.

Цветните приключения те очакват. Поръчай своята книжка от тук.

Въведи количество за всеки артикул, който искаш за закупиш:

Поръчай комплект фентъзи роман + книжка за оцветяване с формат А5 от 30 страници на промоционална цена. Пътешествай заедно със смелата Мая през магични светове, а после запълни чернобелите рисунки с багри, както ти си представяш че биха изглеждали героите. Потопи се в магията на феи, таласъми, гоблини, магьосници, кралици и дракони.

Комплект:
роман + книжка за оцветяване

32 лв./бр.

бр.

Книжка за оцветяване от 30 страници с героите от вълшебния роман "Пътешествието на Мая". Всеки малък и голям почитател на рисуването, може да даде сила на своето въображение и да вдъхне живот в 30 черно-бели картинки, създадени от изкусния художник Филип Цонкин!Оцветявай с пъстра палитра пазителката на Вселената Елеонор, смелата Мая, дракона Небесен Вятър, тъмната повелителка на световете Краела и още много други магьосници, гоблини и феи!

Книжка за оцветяване - формат А4

10 лв./бр.

бр.

Романът "Пътешествието на Мая" е приказна история за едно малко, но смело момиче, което има проблеми в училище, които не може да реши. Мая попада в магически свят, изпълнен с  дракони, феи, таласъми, гоблини, магьосници, майстор по бойни изкуства. Но ще успее ли момичето да преодолее своя най-голям страх?

Фентъзи роман Пътешествието на Мая

25 лв./бр.

бр.

Поръчката е приета!

Ще получиш имейл с твоята поръчка. Очаквай доставка от 1 до 5 рабтни дни.
flying dragonКъм началото
Възникна грешка. Моля, опитай отново!