Поръчка

Въведи количество за всеки артикул, който искаш за закупиш:

Поръчай комплект фентъзи роман + книжка за оцветяване с формат А4 от 30 страници на промоционална цена. Пътешествай заедно със смелата Мая през магични светове, а после запълни чернобелите рисунки с багри, както ти си представяш че биха изглеждали героите. Потопи се в магията на феи, таласъми, гоблини, магьосници, кралици и дракони.

Комплект:
роман + книжка за оцветяване

36 лв./бр.

бр.

Романът "Пътешествието на Мая" е приказна история за едно малко, но смело момиче, което има проблеми в училище, които не може да реши. Мая попада в магически свят, изпълнен с  дракони, феи, таласъми, гоблини, магьосници, майстор по бойни изкуства. Но ще успее ли момичето да преодолее своя най-голям страх?

Фентъзи роман Пътешествието на Мая

30 лв./бр.

бр.

Книжка за оцветяване от 30 страници с героите от вълшебния роман "Пътешествието на Мая". Всеки малък и голям почитател на рисуването, може да даде сила на своето въображение и да вдъхне живот в 30 черно-бели картинки, създадени от изкусния художник Филип Цонкин! Оцветявай с пъстра палитра пазителката на Вселената Елеонор, смелата Мая, дракона Небесен Вятър, тъмната повелителка на световете Краела и още много други магьосници, гоблини и феи! Повече за книжката.

Книжка за оцветяване - формат А4

10 лв./бр.

бр.

Поръчката е приета!

Ще получиш имейл с твоята поръчка. Очаквай доставка от 1 до 5 рабтни дни.
flying dragonКъм началото
Възникна грешка. Моля, опитай отново!